0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.
0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.

Consiliul Investitorilor Straini din Romania a donat 700 000 LEI catre Crucea Rosie Romana

Consiliul Investitorilor Straini din Romania sustine Crucea Rosie Romana in lupta impotriva pandemiei Covid-19 si a donat 700 000 lei, bani ce au fost folositi pentru dotarea cu echipamente medicale a spitalelor din linia intai din tara, recomandate de catre Ministerul Sanatatii. Astfel au fost achizitionate trei ventilatoare si sapte  monitoare ATI, aparate ce vor ajunge in tara la inceputul lunii iunie.

”Prin misiunea si actiunile sale, FIC promoveaza dezvoltarea economica sustenabila a Romaniei, solidaritatea si dialogul. Intelegand ca sanatatea oamenilor sta la baza oricarei dezvoltari, FIC a actionat in mod proactiv, prin implicarea membrilor sai in campania de donatii care a facut posibil acest rezultat. Vom fi in continuare prezenti in sustinerea autoritatilor si mediului non-guvernamental in sprijinirea acestui efort colectiv.  Totodata, apreciem ca in astfel de momente, autoritatile publice, mediul de afaceri si societatea civila dau dovada de solidaritate si initiativa, ceea ce indica progresul din societatea romaneasca. Credem ca acesta este aspectul pozitiv al crizei si oportunitatea pe care putem construi in viitor” a declarat Ramona Jurubita, presedinte al Consiliului Investitorilor Straini (FIC).

„Suntem recunoscatori intregului mediu de afaceri, care a reactionat cu atat de multa deschidere la nevoile unei tari aflate in stare de urgenta. Este un moment fara precedent, in care toate eforturile ce vin sa ne sustina isi gasesc ecou intr-o miscare de solidaritate cu impact pozitiv asupra diminuarii efectelor acestei crize sanitare si umanitare deopotriva”, a declarat Ioan Silviu Lefter, Director General, Crucea Rosie Romana.

Despre FIC
Consiliul Investitorilor Straini (FIC) este asociatia care-i aduce impreuna pe cei mai importanti investitori cu capital strain din Romania, peste 120 dintre cele mai mari companii din tara cu o cifra de afaceri cumulata care reprezinta o cincime din economie si care au o contributie semnificativa la bugetul de stat. In cei peste 20 ani de la infiintare organizatiei, companiile membre FIC au sustinut intotdeauna importanta dialogului intre comunitatea de afaceri si autoritati.

Ultimele Stiri

varstnici valea plopului

„Acasă” după 812 zile. 40 de vârstnici, majoritatea bolnavi, s-au întors în Ucraina cu ajutorul Crucii Roșii Române

Crucea Roșie Română a facilitat repatrierea a 40 de cetățeni ucraineni, după 812 zile petrecute în România...

Camelia Sucu ziua crucii rosii romane 4 iulie

4 iulie, Ziua Crucii Roșii Române – Mesajul președintelui Camelia Șucu

Societatea Națională de Cruce Roșie din România aniversează, pe 4 iulie, 148 de ani de activitate în...

rompetrol 1

Rompetrol pune în mișcare Crucea Roșie Română

Rompetrol este partenerul de mobilitate al Crucii Roșii Române. În această calitate, compania va furniza carburantul necesar...

Anunt angajare manipulant

ANUNȚ ANGAJARE – Manipulant depozit

ANUNȚ ANGAJARE -Manipulant depozit 1 poziție full time Condiții minime: Rezistență la efort fizic Atenție distributivă, capacitate...

Sari la conținut