0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.
0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.

Caravana de Paste in sprijinul persoanelor nevoiase din Bacau

Filiala de Cruce Rosie Bacau a inceput Caravana de Paste in sprijinul persoanelor nevoiase. Voluntarii au ajuns cu pachete cu alimente la peste 240 de familii din judet.

Pachetele contin alimente greu perisabile colectate de la populatia bacauana prin programul Banca de Alimente implementat in magazinele Auchan, Carrefour, CORA, METRO si Selgros. Pe langa alimente, familiile nevoiase cu multi copii au primit si dulciuri, jucarii si articole de imbracaminte. Primele trasee ale Caravanei au cuprins comunele Colonesti, Rachitoasa, Hemeius, Balcani, Bogdanesti, Magura, N. Balcescu, Palanca.

Caravana continua si in alte localitati din Bacau pana in pragul Sarbatorilor Pascale.

“De regula, in preajma sarbatorilor, lumea manifesta mai multa intelegere pentru semenii lor si doneaza produse greu perisabile la Banca de Alimente. Din pacate, acest proiect functioneaza cu salturi si ne luptam de multe ori prin forte proprii sa facem rost de cele necesare pentru a-i ajuta si pe cei necajiti. De multe ori, pana nu mergi in teren nu-ti dai seama cata saracie poate sa fie la unii oameni, chiar deosebiti. Pe mine ma impresioneaza situatia lor intotdeauna, altfel nu ar fi pe inima mea activitatea pe care o desfasor la Crucea Rosie”, a declarat dl. Ioan Silviu Lefter, director general al Crucii Rosii Romane pentru publicatia Desteptarea din Bacau.

296639342966429429550747

Ultimele Stiri

SummerChoir 2024 vizual (1)

SummerChoir la Ateneul Român, concert caritabil de muzică corală în beneficiul centrelor E.G.A.L. ale Crucii Roșii Române

Soliști de renume la nivel internațional se reunesc sâmbătă, 20 iulie, la Ateneul Român din București sub...

varstnici valea plopului

„Acasă” după 812 zile. 40 de vârstnici, majoritatea bolnavi, s-au întors în Ucraina cu ajutorul Crucii Roșii Române

Crucea Roșie Română a facilitat repatrierea a 40 de cetățeni ucraineni, după 812 zile petrecute în România...

Camelia Sucu ziua crucii rosii romane 4 iulie

4 iulie, Ziua Crucii Roșii Române – Mesajul președintelui Camelia Șucu

Societatea Națională de Cruce Roșie din România aniversează, pe 4 iulie, 148 de ani de activitate în...

rompetrol 1

Rompetrol pune în mișcare Crucea Roșie Română

Rompetrol este partenerul de mobilitate al Crucii Roșii Române. În această calitate, compania va furniza carburantul necesar...

Sari la conținut