0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.
0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.

Sphera Franchise Group doneaza 100.000 de euro catre Crucea Rosie Romana

Sphera Franchise Group anunta o donatie de 100.000 de EUR catre organizatia Crucea Rosie Romana in vederea achizitionarii de echipament medical constand in ventilatoare pentru pacientii diagnosticati pozitiv si echipament de protectie pentru cadrele medicale din sectorul public, necesare in contextul amenintarii virusului COVID 19, in Romania.
Donatia are ca scop achizitionarea imediata a resurselor critic necesare pentru comunitatea medicala. Echipamentul va fi folosit pentru a asigura siguranta cadrelor medicale si tratamentului pacientilor diagnosticati cu COVID 19.
Aceste masuri vin sa sustina initiativele Crucii Rosii Romane in lupta impotriva raspandirii noului coronavirus, in Romania.

In plus, Sphera Franchise Group a decis sa asigure zilnic masa pentru angajatii Directiei Publice de Sanatate, din Bucuresti, prin intermediul brandurilor KFC si Pizza Hut. Prin urmare, compania cauta sa ofere suport persoanelor aflate in prima linie in contextul situatiei de urgenta, atat cat este nevoie, pe toata durata instituirii starii de urgenta.

De asemenea, in urma inchiderii majoritatii restaurantelor din portofoliu, Sphera Franchise Group a decis redirectionarea unei cantitati din materialele alimentare din stoc catre diferite organizatii din Bucuresti si din tara care sustin persoanele ce provin din medii dezavantajate. In vremuri dificile, este necesar ca atentia sa fie indreptata si catre aceste categorii vulnerabile care sunt supuse contaminarii cu virusul, nu au sustinere si le lipsesc nevoile de baza, printre care si mancarea. Pana in prezent, Sphera a donat produse alimentare catre urmatoarele ONG-uri: Caritas Bucuresti, Organizatia Umanitara Concordia, SOS Satele Copiilor, Fundatia Touch Romania, Bucuria Darului Brasov, Parohia Sfanta Elena, proiectul Oamenii Strazii, Federatia Caritas Timisoara.

“Este momentul in care trebuie sa ne unim fortele pentru a sustine sistemul de sanatate si comunitatile in contextul pandemiei de coronavirus. Chiar daca, la nivel de business, trecem printr-o perioada plina de provocari prin inchiderea multor restaurante din portofoliul Grupului, ne propunem sa contribuim cu toate mijloacele pe care le avem la dispozitie. Suntem increzatori ca organizatiile cu care colaboram au masurile si cunostintele necesare sa foloseasca cel mai eficient suportul venit din partea noastra. Avand in vedere continuarea activitatii pentru o parte dintre restaurantele KFC si Pizza Hut prin sistemul de livrare, am luat toate masurile necesare pentru a intari si spori masurile si procedurile de siguranta deja existente in cadrul unitatilor pe care le detinem. Scopul nostru este acela de a proteja angajatii si consumatorii astfel incat, acestia sa aiba acces la produse de calitate pentru livrarea la domiciliu, asa cum recomanda autoritatile pentru moment”, declara Georgios ARGENTOPOULOS, Chief Executive Officer Sphera Franchise Group.

Despre Sphera Franchise Group S.A.
Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din Romania ce opereaza in sistem de franciza brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell in Romania, si brandul KFC in Moldova si Italia.

Ultimele Stiri

SummerChoir 2024 vizual (1)

SummerChoir la Ateneul Român, concert caritabil de muzică corală în beneficiul centrelor E.G.A.L. ale Crucii Roșii Române

Soliști de renume la nivel internațional se reunesc sâmbătă, 20 iulie, la Ateneul Român din București sub...

varstnici valea plopului

„Acasă” după 812 zile. 40 de vârstnici, majoritatea bolnavi, s-au întors în Ucraina cu ajutorul Crucii Roșii Române

Crucea Roșie Română a facilitat repatrierea a 40 de cetățeni ucraineni, după 812 zile petrecute în România...

Camelia Sucu ziua crucii rosii romane 4 iulie

4 iulie, Ziua Crucii Roșii Române – Mesajul președintelui Camelia Șucu

Societatea Națională de Cruce Roșie din România aniversează, pe 4 iulie, 148 de ani de activitate în...

rompetrol 1

Rompetrol pune în mișcare Crucea Roșie Română

Rompetrol este partenerul de mobilitate al Crucii Roșii Române. În această calitate, compania va furniza carburantul necesar...

Sari la conținut