0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.
0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.

30 de familii din Ialomita au primit lemne, alimente si saci de dormit

Astazi am continuat actiunea noastra de distributie de lemne, alimente si saci de dormit in satele Milosesti, Nicolesti si Tovarasia din judetul Ialomita.

Am intrat in 30 de case lipsite de incalzire dar pline de caldura umana. Si astazi ne-am intalnit cu batrani singuri, oameni cu dizabilitati pentru care existenta este o lupta, familii numeroase ingramadite in camere mici si foarte multi copii. Copiii au recunoscut ca au renuntat sau in unele cazuri nici macar nu s-au inscris la scoala pentru ca parintii sau bunicii lor nu-si permit sa asigure costurile necesare.

Ajutorul primit astazi de la angajatii Telekom Romania si voluntarii filialei de Cruce Rosie Ialomita – 2 tone de lemn de esenta tare, 12 kg de alimente greu perisabile și 2 saci de dormit pentru fiecare familie/casa – ii va ajuta pe acesti oameni sa depaseasca perioada cea mai dificila din an.

Multumim Telekom Romania pentru sprijinul financiar necesar acestei acțiuni, precum si Fundatiei Telekom Romania pentru tot suportul asigurat.

 

Ultimele Stiri

varstnici valea plopului

„Acasă” după 812 zile. 40 de vârstnici, majoritatea bolnavi, s-au întors în Ucraina cu ajutorul Crucii Roșii Române

Crucea Roșie Română a facilitat repatrierea a 40 de cetățeni ucraineni, după 812 zile petrecute în România...

Camelia Sucu ziua crucii rosii romane 4 iulie

4 iulie, Ziua Crucii Roșii Române – Mesajul președintelui Camelia Șucu

Societatea Națională de Cruce Roșie din România aniversează, pe 4 iulie, 148 de ani de activitate în...

rompetrol 1

Rompetrol pune în mișcare Crucea Roșie Română

Rompetrol este partenerul de mobilitate al Crucii Roșii Române. În această calitate, compania va furniza carburantul necesar...

Anunt angajare manipulant

ANUNȚ ANGAJARE – Manipulant depozit

ANUNȚ ANGAJARE -Manipulant depozit 1 poziție full time Condiții minime: Rezistență la efort fizic Atenție distributivă, capacitate...

Sari la conținut