0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.
0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.

1,3 tone de alimente pentru persoanele nevoiase din Tulcea

In comuna Topolog din judetul Tulcea au ajuns astazi peste 1,3 tone de alimente de baza pentru persoanele nevoiase a caror vulnerabilitate a fost accentuata de caderile abundente de zapada si de temperaturile foarte scazute din ultima vreme.

In cadrul acestei actiuni, un transport cu 100 de pachete cu alimente, fiecare in greutate de 12 kg. au ajuns in satele Cerbu, Luminita, Fagarasu Nou, Calfa, Magurele si Sambata Noua din comuna Topolog.

Actiunea de ajutorare a persoanelor nevoiase din judetul Tulcea face parte din campania #selfieless care a fost initiata la finalul anului 2016 de Canon Romania si Crucea Rosie Romana. Ca parte a angajamentului in regiune, Canon Romania a sustinut proiectul Banca de Alimente al Crucii Rosii Romane printr-o donatie de 10 000 euro.

Transportul alimentelor catre Tulcea s-a realizat cu sprijinul Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, iar din Tulcea catre beneficiari cu mijloacele proprii de distributie ale filialei si cu sprijinul autoritatilor locale din Topolog.

Ultimele Stiri

varstnici valea plopului

„Acasă” după 812 zile. 40 de vârstnici, majoritatea bolnavi, s-au întors în Ucraina cu ajutorul Crucii Roșii Române

Crucea Roșie Română a facilitat repatrierea a 40 de cetățeni ucraineni, după 812 zile petrecute în România...

Camelia Sucu ziua crucii rosii romane 4 iulie

4 iulie, Ziua Crucii Roșii Române – Mesajul președintelui Camelia Șucu

Societatea Națională de Cruce Roșie din România aniversează, pe 4 iulie, 148 de ani de activitate în...

rompetrol 1

Rompetrol pune în mișcare Crucea Roșie Română

Rompetrol este partenerul de mobilitate al Crucii Roșii Române. În această calitate, compania va furniza carburantul necesar...

Anunt angajare manipulant

ANUNȚ ANGAJARE – Manipulant depozit

ANUNȚ ANGAJARE -Manipulant depozit 1 poziție full time Condiții minime: Rezistență la efort fizic Atenție distributivă, capacitate...

Sari la conținut