0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.
0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.
Implicarea salvează vieți

In cadrul proiectului “Implicarea salveaza vieti!”, al carui obiectiv general a constat in in consolidarea capacitatii Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania (SNCRR) de a formula si promova o alternativa cu impact national, la politica publica initiata de Guvern in domeniul prevenirii si interventiilor in situatii de urgenta, in concordanta cu Strategia de Consolidare a Administratiei Publice, au fost obtinute urmatorele rezultate in perioada ianuarie – august 2019:

  1. 8 seminare in fiecare regiune x 40 participanti.
  2. 8 workshopuri regionale (a cate 30 participanti)
  3. 4 sesiuni de instruire x 80 participanti la sesiunile de instruire/training la dezastre (salvator voluntar) cu focus specific pe tipuri de dezastre (cutremur, inundatii, alunecari de teren, canicula, incendiu,caderi masive de zapada), activitati de prevenire si reducerea impactului dezastrelor.

La aceste evenimente au participat un numar de 532 de beneficiari directi. Membrii grupului tinta au fost selectati, conform proceduriii de selectie, si apartin urmatoarelor categorii :

• reprezentanti ai ONG-urilor (inclusiv reprezentanti ai structurilor asociative ale autoritatilor administratiei publice locale);

• reprezentanti ai partenerilor sociali;

• personal din autoritatile si institutiile publice (personal de conducere si de executie);

  1. Incheierea a 10 parteneriate cu UAT-uri privind sprijinul reciproc in procesul de a pregati comunitatea sa actioneze in caz de dezastru. Incheierea acestor parteneriate avand rolul de a promova politica publica alternative in randul comunitatilor.
  2. Elaborarea documentului de Politica Publica alternativa in domeniul prevenirii si interventiilor in situatii de urgenta

 DESCARCARE Politica alternativa CRR

Descriere proiect

Sari la conținut