0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.
0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.
Ariston

Descriere campanie Ariston

Donează astăzi și transformă apa caldă în normalitate

  • 3 230 BOILERE donate de Ariston până în prezent 
  • 296 901 copii, bătrâni și adulți au beneficiat de produsele donate

 

O statistică „la rece” ne arată că, în prezent, 1 din 4 români nu are acces la apă caldă. Indiferent de sezon, acest lucru înseamnă pentru mii de copii și bătrâni lipsa unui confort minim și condiții grele de trai care, de cele mai multe ori, au un impact negativ asupra calității vieții.

Ariston România, liderul pieței locale de centrale termice și boilere electrice, a donat în ultimii cinci ani aproape 3,000 de echipamente termice performante și sustenabile către 1,484 de instituții de învățământ, cămine de bătrâni și centre medicale din țară, oferind astfel acces la apă caldă pentru peste 290,000 de persoane.

Având ca obiectiv furnizarea de confort sustenabil tuturor, anul acesta Ariston a finalizat cea de-a cincea ediție a campaniei umanitare Ariston pentru Comunitate implementată la nivel național, în 28 de județe, în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România. Aceasta a identificat instituțiile beneficiare și s-a ocupat de distribuția echipamentelor.

În cadrul ediției din 2022, Ariston a donat în total 533 de produse de ultimă generație către 246 de instituții din întreaga țară, de care beneficiază în prezent peste 50.000 de copii, tineri și vârstnici.  Campania Ariston pentru Comunitatea fost lansată în 2018 din dorința de a asigura confort sustenabil tuturor, chiar și în locurile în care acesta pare imposibil de atins, respectiv în comunități vulnerabile, instituții cu infrastructură precară sau în zone rurale cu acces limitat și comunități izolate.

Caravana Ariston pentru comunitate din acest an a început în luna octombrie și trece prin zeci de județe pentru a ajunge în localitățile identificate de filialele de Crucea Roșie din fiecare județ unde vor fi donate boilere electrice către instituții importante care nu beneficiază de echipamente de încălzire a apei, așa cum sunt: școli, grădinițe, cămine de bătrâni și copii. Alegerea comunităților relevante pentru acest proiect s-a făcut de către Crucea Roșie în urma consultărilor cu factorii de decizie relevanți care sunt parteneri instituționali în cadrul proiectului și ținând cont de nevoile din fiecare județe înscrise în proiect.

Proiectul face parte din platformă extinsă de programe sociale Ariston pentru comunitate care reuneşte toate proiectele de CSR sub o misiune comună, unitară, aceea de a duce confortul sustenabil acolo unde este nevoie, oferind astfel o contribuție reală, pozitivă în comunitățile în care activează, cu grijă pentru mediul înconjurător.

Cu ajutorul fiecăruia dintre noi, povestea poate merge mai departe. Te invităm și pe tine să te alături campaniei Ariston Comfort Challenge și să donezi pentru a putea transforma în bine viețiile celor care au nevoie. Următorul pas este reabilitarea grupurilor sanitare ale instituțiilor care se află într-o avansată stare de degradare.

Implică-te și tu! Donează și tu! Împreună putem duce confortul chiar și acolo unde pare greu de atins!

Sari la conținut