0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.
0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.
Servicii de îngrijire la domiciliu

Serviciul îngrijiri medicale la domiciliu

Crucea Rosie Romana este furnizor autorizat de Ministerul Sanatatii si Casa de Asigurari de Sanatate, specializat in servicii de ingrijiri medicale la domiciliu in BACAU, HUNEDOARA, TELEORMAN, BRASOV, SALAJ.

Ingrijirea acasa, intr-un mediu cunoscut, aproape de familie, rude si prieteni contribuie la sporirea gradului de confort al pacientilor. Crucea Rosie Romana desfasoara servicii medicale complete de ingrijire la domiciliu pentru tratamente medicale si nevoile de ingrijire medicala la domiciliu.

Scopul nostru este acela de a asigura asistenta medicala profesionala la domiciliul pacientului, conform unui plan de ingrijire, adaptat fiecarui pacient in parte. Totodata ne propunem sa oferim informatii si asistenta familiei, pentru a asigura cele mai bune ingrijiri, in cele mai bune conditii.

 • Persoane cu boli cronice;
 • Persoane externate din spital care continua tratamentul la domiciliu;
 • Convalescenti dupa anumite boli (ex.: fracturi, accidente vasculare, interventii chirurgicale importante).

Pachetul de servicii de îngrjiri la domiciliu

Pachetul de servicii medicale de bază pentru îngrijiri medicale la domiciliu poate fi consultat accesând urmatorul link.

 

Recomandarea pentru ingrijiri medicale la domiciliu de la medicul specialist din spital la externare, medicul specialist din ambulatoriul de specialitate, de la medicul de familie sau de la medicul aflat in relatie contractuala cu Casa de asigurari de sanatate, in urma consultatiei de specialitate.

Descarca in format pdf RECOMANDARE pentru ingrijiri medicale la domiciliu.

BACĂU:

Str. Oituz nr.61, Bacau, cod postal 600251

Telefon: 0234523733

Email: bacau@crucearosie.ro

BRAȘOV:

Str.Muresenilor nr.5, Brasov, cod postal 500122

Telefon: 0787601504

Email: brasov@crucearosie.ro

HUNEDOARA

Al.Viitorului nr.4, Gojdu, Deva, cod postal 33007

Telefon: 0354802887

Email: hunedoara@crucearosie.ro

TELEORMAN

Str. C-tin Brincoveanu 64, Alexandria

Telefon: 0247318205

Email: teleorman@crucearosie.ro

SALAJ

Str. 9 Mai nr. 10, Bl R, Zalau, cod postal 450060

Telefon: 0751072023

Email salaj@crucearosie.ro

Serviciul social de ingrijire batrani la domiciliu

Filialele de Cruce Rosie din Buzau, Brasov, Salaj si Covasna asigura ingrijire la domiciliul persoanelor varstnice vulnerabile prin angajarea unui “ingrijitor persoane varstnice”, calificat.

Beneficiarul este ingrijit in baza unui plan individualizat de servicii de asistența si ingrijire, adaptat nevoilor si gradului de dependența.

Dreptul la servicii de asistența sociala pentru persoanele varstnice dependente, se stabileste pe baza anchetei sociale cu respectarea criteriilor prevazute in „Grila naționala de evaluare a nevoilor persoanelor varstnice„.

Beneficiarii serviciilor acordate de „Unitatea de ingrijiri la domniciliu” sunt persoane varstnice, dependente ca urmare a pierderii autonomiei funcționale din diferite cauze si nu se pot gospodarii singure sau necesita ingrijire specializata.

Criterii de eligibilitate:

 •   persoane varstnice , care necesita ingrijire de specialitate la domiciliu;
 •   persoane varstnice cu domiciliul in judetul Covasna sau Tulcea

 

Serviciile asigurate persoanelor varstnice la domiciliu:

 •   servicii de ingrijire personala: ajutor pentru igiena corporala, imbracare si dezbracare, hranire si hidratare, transfer si mobilizare, deplasare in interior, comunicare;
 •   servicii menajere si gospodaresti: ajutor pentru prepararea hranei, efectuarea de cumparaturi, activitați de menaj, plata unor facturi si obligații curente, insoțirea in mijloace de transport, companie, activitați de administrare si gestionare a bunurilor, activitați de petrecere a timpului liber;
 •   servicii de recuperare si reabilitare fizica si psihica: masaj, consiliere psihologica, sociala;
 •   servicii de asistența sociala: servicii de informare, vizite la domiciliu, asigurarea de legaturi cu alte servicii, instituții, evaluarea nevoilor si elaborarea unui plan social de intervenție, insoțirea vartstnicilor in diverse situații de ordin social.

 

Acte necesare:

 • Act de indentitate
 • Acte medicale (daca este cazul)
 • Certificat de incadrare in grad de handicap (daca este cazul)

BRAȘOV:

 

BUZĂU:

 

COVASNA:

 

SALAJ:

Sari la conținut