0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.
0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.
Servicii medicale și sociale

Crucea Roșie este cunoscută pentru angajamentul său ferm în furnizarea de servicii medicale și sociale comunităților vulnerabile din întreaga lume. Echipa lor de profesioniști și voluntari oferă asistență medicală de urgență, precum și programe de sănătate primară, cum ar fi vaccinările și consultațiile medicale, adresând nevoile imediate ale persoanelor afectate de conflicte, dezastre naturale sau sărăcie.

În plus, Crucea Roșie implementează programe sociale care vizează sprijinirea indivizilor și familiilor în situații dificile. Aceste programe includ distribuția de alimente și ajutoare, adăpostirea persoanelor fără adăpost, reintegrarea socială a migranților și refugiaților, precum și educația și consilierea pentru sănătatea mentală și bunăstarea socială. Prin aceste inițiative, Crucea Roșie contribuie la îmbunătățirea calității vieții și la crearea unei societăți mai juste și mai incluzive.

Servicii de ambulanță

Serviciile de ambulanță ale Crucii Roșii oferă asistență medicală de urgență de înaltă calitate și intervenții prompte în situații critice, asigurând că pacienții beneficiază de îngrijire adecvată și sprijin în momentele lor cele mai dificile.

Servicii de îngrijire la domiciliu

Crucea Rosie Romana este furnizor autorizat de Ministerul Sanatatii si Casa de Asigurari de Sanatate, specializat in servicii de ingrijiri medicale la domiciliu in BACAU, HUNEDOARA, TELEORMAN, BRASOV, SALAJ.

Sari la conținut