0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.
0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.
Proiecte pentru cetatenii ucraineni

Crucea Roșie Română a deschis, în București, magazinul social “Humanity concept store”, un spațiu unde sunt asistați gratuit refugiații ucraineni cu alimente, produse sanitare și de igienă, dar și articole de îmbrăcăminte.

Acest punct este susținut financiar de Federația Internațională de Cruce Roșie și Semilună Roșie și prin fonduri colectate în cadrul campaniei Umanitatea nu are granițe.

Humanity Concept Store

“Humanity concept store”, un spațiu unde sunt asistați gratuit refugiații ucraineni cu alimente, produse sanitare și de igienă, dar și articole de îmbrăcăminte.

Centrul de promovare a sănătății

Aceste Centre oferă servicii medicale primare și asistență psihosocială GRATUITE, adresând nevoile complexe ale comunităților și contribuind la îmbunătățirea stării de sănătate a acestora.

Caravana de sănătate - Health Caravan

Caravana de sănătate oferă acces gratuit la servicii medicale pentru cetățenii ucraineni stabiliți în țara noastră, dar și pentru cetățenii români care locuiesc în zone izolate.

Centrul Multicultural Humanity

Crucea Roșie Română, cu sprijinul Crucii Roșii Coreea (KNRC), a inaugurat un centru multicultural pentru a răspunde nevoilor crescânde ale copiilor și adulților ucrainei refugiați în România.

Cash Assistance

В Румунському Червоному Хресті на даний момент немає відкритих реєстрацій на жодну програму грошової допомоги. Якщо у вас є будь-які запитання, пропозиції або скарги, ви можете зв'язатися з Румунським Червоним Хрестом за допомогою наступних способів.

Sari la conținut