Cauze pentru comunitatea ta

Sustine si tu proiectele Crucii Rosii Romane pentru dezvoltarea comunitatii tale. Impreuna salvam vieti, schimbam mentalitati.

cauza crucea rosie

Campania Doneaza constant sange

cauza crucea rosie

Donează și facilitează accesul la apă caldă în România

cauza crucea rosie

Centrul E.G.A.L. pentru copii si tineri din comunitati dezavantajate din Romania

cauza crucea rosie

Apel pentru Somalia

cauza crucea rosie

Mese calde pentru copii defavorizati

cauza crucea rosie puncte de prim ajutor in zone izolate

Puncte de Prim Ajutor in zone izolate

cauza crucea rosie

Banca de alimente

Intrebari referitoare la donatii

Donati Crucii Rosii Romane pentru a produce o schimbare reala in societatea in care traiti. Donatia dumneavoastra este expresia concreta a dorintei dumneavoastra personale de a contribui in mod direct la imbunatatirea vietii oamenilor din Romania si din lume.
Puteti dona accesand pagina de Cauze a Crucii Rosii Romane
Da, Crucea Rosie accepta transferuri catre conturile sale bancare in lei, euro, usd.
CONT LEI RO44BRDE410SV20462054100 deschis la BRD Piata Romana
CONT EURO RO36BRDE410SV24659404100 deschis la BRD Piata Romana
CONT USD RO85BRDE410SV18987804100 deschis la BRD Piata Romana
Acceptam donatii via MasterCard, Visa debit si Visa credit. Acceptam donatii via MasterCard, Visa debit si Visa credit.
Crucea Rosie face tot posibilul sa protejeze datele personale ale donatorilor sai. Toate aceste date sunt strict confidentiale. Nu le dezvaluim tertelor parti in scopuri comerciale sau politice.
Toate donatiile realizate prin intermediul unui card bancar sunt procesate in aproximativ 3-5 zile lucratoare. Pe timp de criza / dezastre majore, timpul de procesare poate fi prelungit.
Crucea Rosie dispune de un sistem testat de verificari pentru a asigura utilizarea corecta a fondurilor, inclusiv audituri interne regulate.
Exact. Site-ul nostru va ofera informatiile necesare pentru a contacta fiecare filiala din Romania. Reprezentantul local va putea sa va asiste si sa va furnizeze toate informatiile de care aveti nevoie pentru organizarea campaniei.
Daca doriti sa aflati mai multe detalii, inainte de o posibila donatie, va rugam sa ne contactati la adresa de mail comunicare(at)crucearosie.ro
Organizația noastră se bucură să raporteze că cel puțin 90 de bani din fiecare leu cheltuit sunt direcționați către furnizarea de îngrijire și sprijin umanitar celor aflați în nevoie. Pana la 10% din fiecare donație, conform deciziei Comitetului de Direcție din data de 26 ianuarie 2023, este destinată acoperirii costurilor operaționale asociate implementării ajutorului umanitar, cum ar fi transportul, depozitarea, manipularea, ambalarea și aspecte administrative. Mulțumită donațiilor generoase ale unor susținători precum dumneavoastră, contribuim la schimbarea în bine a persoanelor aflate în situații vulnerabile!